Sommarens oljor🌞

Detta fina lilla kit innehåller tre populära och mycket användbara oljor. Dessa är ett måste för mig nu i sommar. De ligger fint förpackad i en presentask med fönster, så även en perfekt present att ge bort till någon du tycker om.

Apelsin- Doften är den typiska doft av apelsin flyktig, söt, varm, klar och frisk! Doften står verkligen för SOL, ljus och värme och är ett självklart val i aromalampan även under det mörka vinterhalvåret. Doften har en lugnande inverkan samtidig som den verkar upplyftande, ger sol och glädje till sinnet och kan vara ett stöd vid nedstämdhet, stress och oro.

Lavendel- Detta är en av de mest användbara av de eteriska oljorna på marknaden. Den är traditionellt välanvänd genom tiderna och doften känner nog de flesta igen. En uppmjukande och lugnande effekt gör oljan användbar på allergiska utslag, insektsbett, eksem m.m.

Eucalyptus- Luftrenande och uppfriskande. Eukalyptus verkar bakteriedödande, sårläkande, stimulerande och kan med fördel användas vid bland annat herpes, hudinfektioner, svamp och insekts bett. Den är klådstillande och kyler vid värme men värmer samtidigt vid kyla. Bra i muskelmassage. Eukalyptus eterisk olja kan användas i livsmedel.

Sommarens oljor i en ask